Опитування!!!

DSC_0253

Чи потрібний при пологовому будинку Православний храм?

P.S. В коменнтарях Ви можете залишити свої відгуки на питання, а також написати свою історію пов’язану з храмом при пологовому будинку.

(226)


9 Comments

  1. pomichnytsia

    Так! Храм при пологовому будинку повинен бути, тому що, це духовна підтримка вагітних жінок, підтримка перед самим народженям немовляти, так породіль та батьків після народження.

  2. На мою думку храм при пологовому будинку -це необхiдно. Бо жiнка може половину вагiтностi провести у пологовому будинку i звiсно прекрасно, якщо в неi буде змога вiдвiдати православний храм, помолитися у такий вiдповiдальний перiод, причаститися! У критичнi моменти люди звикли звертатися до Бога та Церкви, i на жаль у пологових будинках такi моменти бувають часто. Менi б дуже хотiлося щоб храм “Помiчниця в пологах ” iснував i допомогав нам жiнкам на далi!

  3. Так потрибен

  4. Свiтлана

    я вважаю, що потрiбний!

  5. Просто необходим

  6. Так, я вважаю, що Храм при пологовому будинку дуже потрібен. Жінки, які збираються народжувати, потребують опертя та розради у своїх хвилюваннях про майбутню дитину. Можливісь прийти до церкви помолитися, заспокоїтися та покласти свою надію на Бога – це реальна потреба жінок у період вагітності. На своєму досвіді знаю, що молитва зміцнює у критичній ситуації та завжди несе допомогу.

  7. Так, дуже потрібний!

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *